BacFoodNet Çalıştayı 2014

-A +A

COST FA1202 BacFoodNet Aksiyonu kapsamında, “Gıda-Tarım Sektöründe Taze Meyve-Sebze ve Proses Suları Kaynaklı Mikrobiyal Risklerin Mevcut Durumlarının Değerlendirilmesi” konulu çalıştay 24 Eylül 2014 tarihinde TÜBİTAK MAM ve CEBAS-CSIC ortaklığında  Murcia-İspanya’da gerçekleştirilmiştir.  Araştırma kuruluşları ve sanayi temsilcilerini bir araya getirerek, bu alandaki son gelişmelerin ve proje bulgularının tartışılmasına olanak veren çalıştayda çok sayıda ülkeden araştırmacı ve sanayi temsilcisi konuşmacı olarak yer almıştır: Prof. Mieke Uyttendaele, Prof. Liesbeth Jacxsens and Prof. Imca Sampers (University of Ghent, Belçika); Dr. Ana Allende, Prof. Maria I. Gil and Dr. Gloria Sánchez (CSIC, Spain); Dr. Hülya Ölmez (TÜBİTAK MAM, Türkiye); Dr. Oliver Schlüter (Leibniz-Institute for Agricultural Engineering Potsdam-Bornim, Almanya); Dr. Thierry Benezech (INRA-Peronne, Fransa); Dr. Jim Monaghan (Harper Adams University, İngiltere); Jim Brennan (SmartWash, ABD); Victoria Villanueva (Contariego, İspanya); Manuel Muñoz (Clodo, İspanya); Laurent Pupunat; and AccuTab (USA): Ricardo Juanola (WaterDiam France, Fransa). Daha fazla bilgi için http://www.bacfoodnet.org/EN/Events/?ID=557&CID=145 adresini ziyaret ediniz.  

Fotoğraflar

24.09.2014