Kitaplar

-A +A

Kitaplar

  1. Biringen Löker, G., Budaklıer, A., Poyrazoğlu, O. (Eds). Türkomp, gıda kompozisyon veri kitabı/Türkomp food composition tables. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gebze-Kocaeli, 2015 (basım aşamasında).
  2. Biringen Löker, G. (Ed). TürKomp, Gıda kompozisyon analiz yöntemleri. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gebze, Kocaeli, 2015 (basım aşamasında).
  3. Alasalvar, C,. Shahidi, F. (Editors). Dried Fruits, Pytochemicals and Health Effects, Wiley-Blackwell, Oxford, 2013.
  4. Alasalvar, C., Shahidi, F., Miyashita, K., Wanasundara, U. (Editors). Handbook of Seafood Quality, Safety, and Health Applications, Wiley-Blackwell, Oxford, 2011.
  5. Dündar, M., Bağış, H., Arat, S., Kazan, D., Mandacı, S., Talas Oğraş, T., Öztürk, S.,  Altınkut Uncuoğlu, A., Yücel, F.,  “Modern Biyoteknoloji Ve Uygulamalar” Ekim 2010 (ISBN: 9789756478639) Erciyes Üniversitesi Yayınları
  6. Altınkut Uncuoğlu, A., Bidyut, K., Kiran Sharma, K., Bhatnagar-Mathur, P., Milind, B., “Compendium Of Transgenic Crop Plants” Ekim 2008, (ISBN: 978-1-405-16924) Transgenic Legume Graıns And Forages
  7. Memon, A., Yıldızhan, Y., Kaplan, E., “Metal Accumulation in Crops – Human Health Issues Eylül  2008 (ISBN:978047018095-2) Trace Element- John Wiley Sons Sayfa : 81-98
  8. Miyoshi, K.,   Arat, S.,   Stice, S. “Production Of Cloned Calves Using Roscovitine - Treated Adult Somatic Cells As Donors Eylül 2006, Nuclear Transfer Protocols

Kitap Bölümleri:

  1. Ölmez, H. "Ozone", in Gómez-López, V.M. (ed.), Decontamination of Fresh and Minimally Processed Produce, pp. 177-195, Wiley-Blackwell, Oxford, 2012.
  2. Ozdemir, I.S., “Intelligent packaging”, in Sun, Da-Wen (ed.), Handbook of Food Safety Engineering, pp. 693-702, Wiley-Blackwell, New Jersey, 2011.
  3. Güler, F. K. and Oktay, H. İ., "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri", in O. Erkmen (ed.), Gıda Mikrobiyolojisi, pp. 398-403, Elif Yayınevi, Ankara, 2010.
  4. Löker, G.B., Açkurt, F., Amoutzopoulos, B, Alaşalvar, C., Bahar, M.G.B., Özay, G. Fonksiyonel gıda olarak taze ve gün kurusu kayısının bazı fizyolojik özelliklerinin belirlenmesi ve sağlıklı beslenme açısından değerlendirilmesi, Klinik araştırma. İçinde, Otlu, A., Öztürk, F., Asma, B.M., Kayısının İnsan sağlığına Etkileri Konusunda yapılmış Bilimsel Araştırmalar, Malatya Valiliği, Malatya, 2007, 9-47, ISBN 978-975-01192-1-7
  5. Löker, G.B, Açkurt, F., Amoutzopoulos, B, Erdoğan, Ş., Işık, T., Tekel, M. Kayısının sağlık ve beslenme açısından değerlendirilmesi klinik uygulamalar. İçinde, Otlu, A., Öztürk, F., Asma, B.M., Kayısının İnsan sağlığına etkileri konusunda yapılmış bilimsel araştırmalar, Malatya Valiliği, Malatya, 2007, 49-65, ISBN 978-975-01192-1-7