PROJE ADI | : | Özmarka Ürünlerinin Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi Ve Sürekliliğinin Sağlanması |
DESTEKLEYEN | : | Özel Sektör |
SÜRE | : | 2008-2014 |
PROJENİN AMAÇLARI | : |
Zincir marketler adına üretilen özmarka ürünlerin izlenebilirliğinin sağlanması, kalitesinin kontrol edilmesi, olası sağlık risklerin azaltılması ve kaliteli ürünlerin sürekliliğinin sağlanması için kimyasal ve mikrobiyolojik çalışmaların gerçekleştirilmesidir Özmarka olarak üretilen et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri ve bitkisel yağların etiket beyanlarının doğruluğu, kalite parametrelerinin belirlenmesi ve tağşiş edilmesi durumunda tağşişlerinin tespit edilmesi çalışmanın kapsamını oluşturmaktadır. |
PROJENİN SONUÇLARI | : |
Et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri kalite parametrelerinin oluşturulması ve olası tağşişltespiti ile ilgili veriler ve yöntemler projenenin çıktılarıdır. |