Zenginleştirilmiş Buğday Unu Ve Ekmek Örneklerinin Bazı Vitamin Ve Mineraller Yönünden İncelenmesi

-A +A
PROJE ADI :

Zenginleştirilmiş Buğday Unu Ve Ekmek Örneklerinin Bazı Vitamin Ve Mineraller Yönünden İncelenmesi

DESTEKLEYEN : Özel sektör 
SÜRE : 22005-2006
PROJENİN AMAÇLARI :

Beslenmeye bağlı besin ögesi yetersizliklerini önlemeye katkı sağlamak.

Zenginleştirilmiş 5 değişik un, 28 ekmek çeşidinin bileşenleri açısından incelenmesi ve elde edilen bulguların sağlıklı ve dengeli beslenme açısından incelenmesidir.

PROJENİN SONUÇLARI :

Zenginleştirilmiş ekmeklerin beslenmeye bağlı sağlık sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağı belirlenmiştir.

Fotoğraflar