The efforts to promote the Turkish Food Innovation Platform (TÜGİP) and the Food Innovation Center continue with workshops with high participation.

The first PhenolAcTwin Success Stories Meeting was held on August 25, 2021.

The 1st Working Group Meeting of the MycoTWIN Project coordinated by the Food Institute and organized in cooperation with TÜBİTAK MAM and CNR-ISPA was held.

TÜBİTAK MAM Gıda TÜBİTAK MAM Food Institute leads the formation of “TÜGİP” as a food research, technology and innovation community.

Kampotu Company General Manager Hakan Keleş, Quality Director Sevcan Deveci and BD and Project Coordinator Neslişah Tüzer visited TÜBİTAK MAM Food Institute on March 26, 2021.

Balparmak Company Visited TÜBİTAK MAM Food Institute on March 19, 2021.

1
2
3
4
5
6
7

News Archive

-A +A

TÜBİTAK MAM KBRN Savunma Teknolojileri Araştırma Grubu, SSB tarafından düzenlenen KBRN Teknoloji Paylaşım Günü’nde KAFES ve DEKON projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

07.12.2022

Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) tarafından 17 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen KBRN OTAĞ Lansmanında TÜBİTAK MAM KBRN Savunma Teknolojileri Araştırma Grubu aktif rol aldı.

05.12.2022

TÜBİTAK MAM KBRN Savunma Teknolojileri Araştırma Grubumuz TSK KBRN Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nın 58. Dönem KBRN Sivil Savunma Kursuna Katılım Sağladı.

29.11.2022

Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar, International Academy of Food Science and Technology (IAFoST) tarafından, "AKADEMİ FELLOW" unvanına layık görülerek ödüllendirildi.

11.11.2022

The efforts to promote the Turkish Food Innovation Platform (TÜGİP) and the Food Innovation Center continue with workshops with high participation.

13.01.2022

Pages