The efforts to promote the Turkish Food Innovation Platform (TÜGİP) and the Food Innovation Center continue with workshops with high participation.

The first PhenolAcTwin Success Stories Meeting was held on August 25, 2021.

The 1st Working Group Meeting of the MycoTWIN Project coordinated by the Food Institute and organized in cooperation with TÜBİTAK MAM and CNR-ISPA was held.

TÜBİTAK MAM Gıda TÜBİTAK MAM Food Institute leads the formation of “TÜGİP” as a food research, technology and innovation community.

Kampotu Company General Manager Hakan Keleş, Quality Director Sevcan Deveci and BD and Project Coordinator Neslişah Tüzer visited TÜBİTAK MAM Food Institute on March 26, 2021.

Balparmak Company Visited TÜBİTAK MAM Food Institute on March 19, 2021.

1
2
3
4
5
6
7

News Archive

-A +A

“TÜBİTAK MAM Bitkisel İlaç ve Takviye Edici Gıda Altyapıları”nın açılışını gerçekleştiren Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile TÜBİTAK Başkanı Mandal eşlik etti.

29.11.2021

TÜBİTAK MAM ve MÜSİAD iş birliği toplantısı 5 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirildi. MÜSİAD heyeti, Gıda Enstitüsü'nü ziyaret ederek ürünler ve altyapılar hakkında bilgi aldı.

12.11.2021

Uludağ İçecek, DİMES, Northstar Innovation ve Aromsa üst düzey yetkilileri Enstitümüzü ziyaret etti.

27.10.2021

The first PhenolAcTwin Success Stories Meeting was held on August 25, 2021.

14.09.2021

PhenolAcTwin Başarı Hikayeleri Toplantılarının ilki 25 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

14.09.2021

Pages